MEIKIT

Meikit

Joe Blasco meikit

Joe Blascon meikkituotteet ovat sinun valintasi silloin, kun päätät olla huolitellusti kaunis ja vaadit meikiltäsi laatua, luonnollisuutta ja kestävyyttä. Joe Blascon meikit sisältävät paljon väripigmenttejä, joten ne ovat käytössä erittäin riittoisia. Tuloksena on upea meikki, joka kestää ihollasi koko päivän. Meikit ovat myös ihotautilääkäreiden suosittelemia peittävyytensä ansiosta.

Joe Blascon meikkejä ei ole testattu eläimillä ja Joe Blasco löytyy Animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listalta. Sarjan puuterimaiset meikit ovat myös vegaaneille sopivia.


BB-Voiteet

Joe Blasco BB Cream 5in1 -BB-voide tasoittaa ihon sävyä, kosteuttaa, suojaa uv-säteiltä ja taistelee ennenaikaista ikääntymistä vastaan. 

Huulikiillot

Joe Blasco Lip Glazz on uuden sukupolven huulikiilto. Lip Glazz kosteuttaa ja pehmentää sekä antaa pitkäkestoisen väriloiston ja kiillon huulille. Lip Glazz -huulikiilto on kuin huulipunan ja huulikiillon yhdistelmä, joka tekee huulista houkuttelevan täyteläiset. Valittavana on hohtavat Glazz shimmer- tai täyteläiset Glazz color-sävyt. Joe Blascon voidemaiset huulikiillot antavat kestävän kiillon huulille, levittyvät helposti ja kestävät pitkään.

 

Huulipunat

Joe Blascon huulipunat ovat hoitavia, pehmeästi levittyviä, miellyttävän tuntuisia ja tuoksuisia. Löydä 20:n värin valikoimasta omasi!

 

Huultenrajauskynät

Joe Blasco -huultenrajauskynä viimeistelee huulimeikin ja varmistaa sen kestävyyden. Rajaa huulesi Joe Blasco--huultenrajauskynällä ennen huulipunan levitystä pehmeällä ja kestävällä huultenrajauskynällä.

Irtopuuterit

Joe Blasco –puuterit ovat erittäin hienojakoisia ja käytössä huomaamattomia ja takaavat pitkäkestoisen ja heleän meikkipohjan. Joe Blasco -irtopuuteri on riittoisa laatutuote, joka kestää päivittäisessä käytössä jopa kaksi vuotta ja sopii meikin kiinnittämiseen. Puristepuuteri on helppo kuljettaa mukana ja sopii meikin korjailuun päivän mittaan auttaen pitämään ihon mattapintaisena.
 

Kakkumaskarat

Joe Blasco kakkumascaralla saat tuuheat ja näyttävät ripset. Käytetään kostutetulla ripsiharjalla. Sopii myös irtoripsille.

Kierremaskarat

Ylellinen Joe Blasco -kierremascara takaa klassiset ja siistit ripset. Kauniisti levittyvä ripsiväri on säänkestävä.

Korostusvärit

Joe Blasco  korostusväreillä korostat ja tuot esille kauniit kasvonpiirteesi. Joe Blasco -korostusvärit sisältävät 60 % väripigmenttiä. Voit  käyttää Joe Blasco -korostusvärejä kasvojen korostamiseen esim. poskipäille ja amorinkaareen. Joe Blasco -korostusvärejä levitetään synteettisellä siveltimellä tai Joe Blasco -meikkisienellä. 

Luomivärit

Joe Blasco -luomivärit sisältävät runsaasti väripigmenttiä ja takaavat näin näyttävän silmämeikin. Tutustu upeaan sävyvalikoimaan!

Meikkivoiteet

Joe Blascon Ultra Base -meikkivoide takaa ohuestikin levitettynä upean, tasaisen, pitkäkestoisen meikkipohjan. Tilaa meikkivoide netistä!

Neutraloijat

Joe Blasco -punaisen neutraloijia käytetään häivyttämään punertavia ja lilanpunertavia värivirheitä, mm. ihon punoitus, punastuminen, couperosa, laajentuneet verisuonet, teleangiektasiat, aknessa esiintyvä punoitus, arvet, palovammat, rosacea jne

Peitevärit

Joe Blascon erikoispeittävät Dermaceal- ja Tattoo Cover -peitevärit peittävät tuliluomen, vitiligon, palovammat ja jopa tatuoinnit ja arvet.

Poskipunat

Joe Blasco –poskipunat sisältävät paljon väripigmenttiä ja ovat helposti levittyviä. Poskipunia voidaan käyttää myös luomivärinä sekä niitä voidaan sekoittaa Ultralift Serumin kanssa, jolloin lopputuloksena heleä ja raikas voidemainen poskipuna. Poskipunia voidaan käyttää joko kuivana tai kosteana. 

Puristepuuterit

 

jbtrans

Joe Blasco –puuterit ovat erittäin hienojakoisia ja käytössä huomaamattomia ja takaavat pitkäkestoisen ja heleän meikkipohjan.
Irtopuuteri on riittoisa laatutuote, joka kestää päivittäisessä käytössä jopa kaksi vuotta ja sopii meikin kiinnittämiseen.
Puristepuuteri on helppo kuljettaa mukana ja sopii meikin korjailuun päivän mittaan auttaen pitämään ihon mattapintaisena.

Kaikki muut sävyt paitsi Bronze-sävy on saatavana sekä irto- että puristepuuterina.
No Color -puuteri on nimensämukaan väritön ja sävy toimii ympäri vuoden, vaikka meikkivoiteen väri muuttuisikin
Puristepuutereista Darkia ja Bronzea käytetään myös aurinko-tai varjostuspuutereina.
Kasvot voidaan puuteroida puuterivipalla, puuterisiveltimellä sekä puhtaalla meikkisienellä.

Puristepuuterit voidaan levittää sekä kuivana että kosteana täydellisen lopputuloksen saamiseksi.
Jos olet tehnyt meikkiin voidemaiset korostukset ja varjostukset kannattaa silloin käyttää No-Color puuteria,
joka ei muuta korostuksien ja varjostuksien sävyjä.

Halutessasi puristepuuterista hyvin kevyen jäljen, levitä puuteri kasvoille isolla siveltimellä.

Silmänrajaus

Joe Blasco - Cake Eyelinerilla saat sekä ohuet huomaamattoman siistit rajaukset sekä draamaattisen näyttävät rajaukset. Klassinen “Must-Have” tuote!

 

Valovärit

Joe Blasco Valovärejä käytetään häivyttämään tummia silmänalusia, korostamaan kasvojen piirteitä, valaisemaan painuneita juonteita ja varjokohtia kasvoissa. Valovärit vangitsevat valoa, häivyttävät väsymyksen merkkejä ja saavat kasvosi hehkumaan kauniisti. Joe Blascon voidemaiset valovärit sisältävät 60 % väripigmenttiä, joten ne ovat käytössä erittäin riittoisia. Jo pieni määrä tuotetta riittää valaisemaan kasvosi.

 

Vegaanimeikit

Tältä sivulta löydät Joe Blascon vegaaniset meikit. Vegaanit kosmetiikkatuotteet eivät sisällä mitään eläinperäisiä raaka-aineita. Kaikki Joe Blasco luomivärit, poskipunat sekä puriste- ja irtopuuterit ovat vegaaneja ja sopivat vegaaneille. 

Juhlakauden uutuudet 2019

Juhlakauden uutuudet 2019

Kevään 2020 trendimeikki

Upea Joe Blascon kevään 2020 trendimeikki on luonnollinen, mutta huoliteltu